Crowdfunding Hee 2 start medio november

We zijn blij dat we in de loop van november de crowdfunding campagne voor Zonnepark Hee 2 kunnen starten. Vele leden hebben al aangegeven een paneeltje (of meerdere) bij te willen dragen. Er is totaal 300.000 euro nodig voor de realisatie van het tweede zonnepark van Terschelling. De coöperatie hoopt dit bedrag samen met haar leden dit jaar op te halen. Daarmee kan de aanleg van het park in het voorjaar van 2021 worden gestart.

Hee 2
De voorbereidingen waren al in volle gang toen halverwege bleek dat er wat juridische hobbels waren, die genomen moesten worden. Helaas namen die meer tijd in beslag dan voorzien, waardoor de uitvoering verschoven moest worden. "Gelukkig kunnen we deze winter starten met de crowdfunding, zodat we zodra de eerste voorjaarszon gaat schijnen, het tweede park kunnen realiseren." aldus Jelle Cupido, secretaris van het bestuur van TE. De uitbreiding met Hee 2 omvat een tweede Veldsysteem van 1152 PV panelen van 335 Wp, dus een totaal vermogen van 386.000 Wp. Onze inschatting is dat dit tot een productie van ca 380.000 kWh zou kunnen leiden. Samen leveren Hee 1 en Hee 2 straks dus ca. 800.000 kWh op.

Doe mee met Hee 2
Ben je nog geen lid, maar wil je wel investeren in Zonnepark Hee 2? Meld je dan nu aan. Na eenmalige overmaking van €50 kun je vanaf begin november inschrijven op een of meerdere panelen van het zonnepark.
Meer informatie vindt je hier.

Deel: