Zet m op 60

En win een jaar lang gratis energie!

Door de temperatuur van je cv-ketel iets lager te zetten, bespaar je gas en daarmee geld! Je hoeft niet bang te zijn voor een koude douche, het gaat niet over tap- en douchewater maar om verwarmingswater. En nee, het is ook geen broodje aap verhaal. Dit is een snelle en simpele manier om te besparen op je maandlasten! Je maakt bovendien kans op een jaar lang gratis energie of andere duurzame prijzen.

De meeste cv-ketels zijn standaard ingesteld op 80 graden. Meestal is dat onnodig: de winters worden milder en de huizen worden beter geïsoleerd. Door de temperatuur van je verwarmingswater (dus niet je tap- en douchewater) te wijzigen naar 60 graden, verbruik je veel minder gas. Beter voor het milieu en beter voor jou: je stoot minder CO2 uit en je merkt het op je energierekening. En gaat het wel vriezen dat het kraakt en je krijgt het koud in huis? Dan stel je hem gewoon tijdelijk weer hoger in. Zo simpel is het!

"Het zijn soms dit soort kleine dingen die echt verschil maken." (Jelle Cupido)

Instructievideo

Je regelt het snel en simpel. Voor de meeste ketels gaat het om enkele eenvoudige handelingen die binnen een minuut geklaard zijn.
Bekijk daarvoor de instructievideo’s op Zet m op 60. Je kunt ook de handleiding van elke cv ketel downloaden op de downloadpagina.

Maak een 'ketelselfie' en win een jaar lang gratis energie!

Gelukt? Stuur dan een ketelselfie naar info@terschellingenergie.nl. Dat zouden wij van Terschelling Energie erg leuk vinden, want als we 60 selfies hebben verzameld, kunnen we 2.500 euro winnen! En daarmee kunnen we weer een mooi duurzaam project realiseren op het eiland. Je maakt daarnaast zelf kans op een Waka Waka oplader, radiatorfolie, een radiatorventilator of een jaar lang gratis energie!

We stellen het ook enorm op prijs als je je selfie daarnaast ook wil delen op Facebook of Instagram! Graag met een linkje naar onze website erbij en onderstaande tags. Samen besparen we meer! #ketelselfie #zetmop60 #terschellingenergie

Urgenda

Zetmop60 is een initiatief van Urgenda (je weet wel, van die Klimaatzaak die ze gewonnen hebben!) en cv-ketelfabrikanten. Terschelling Energie ondersteunt de actie van harte! Als je meedoet met de selfie-actie geef je toestemming aan Terschelling Energie om je emailadres te delen met Urgenda.

Meer weten? Ga naar zetmop60.nl.