Energiecoach en -advies

Energiecoach voor eigenaren van een woon- en/of recreatiehuis

Veel mensen willen graag hun huis verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. De Energiecoach is er voor alle huiseigenaren die vragen hebben op het gebied van het duurzamer maken van de woning. De Energiecoach fungeert niet als Energieloket maar komt bij je thuis. Een advies is gratis! Neem voor meer informatie contact op met Dirk Lintmeijer via energiecoach@terschelling.nl. "Veel mensen willen best graag hun huis verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Als Energiecoach ben ik er voor alle huiseigenaren die vragen hebben op het gebied van het duurzamer maken van de woning", vertelt Dirk. "Ook is er op het gebied van leningen en subsidies een oerwoud aan regels waar je als particulier snel in verdwaalt. Daar komt bij: hoe kies je het meest geschikte bedrijf? En welke bedrijven zijn er eigenlijk op het eiland? En wat kunnen ze voor je doen? Met dergelijke vragen kun je bij mij als Energiecoach terecht. Helemaal gratis!”

Energiecoach voor ondernemers

Duurzaam ondernemen hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Het biedt ook kansen, en op termijn zelfs kostenbesparing. Dat is de belangrijkste boodschap van MKB energiecoach Willemijn Steentjes. “Er gebeurt op het eiland al heel veel op het gebied van duurzaamheid. Heb je als ondernemer vragen of wil je weten over wat er allemaal mogelijk is, neem dan vooral contact met mij op." Wil je aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je zon op je dak leggen, maar vraag je je af hoe je dit moet aanpakken? Vraag je je af of een energiescan zinvol is voor jouw bedrijf? Of kom je maar niet toe aan de uitvoering van je duurzame plannen? Of heb je juist net je bedrijf flink energiezuiniger gemaakt en wil je je ervaring graag delen? Je kunt voor al je vragen en tips op dit gebied terecht per mail of bel 06-14046455.

Duurzame Buurtschappen Terschelling

Je kunt je ook energie-advies aanvragen bij stichting Duurzame Buurtschappen Terschelling, via een energiescan van de eigen woning. Wanneer je de maatregelen uit het advies uitvoert, krijg je korting op het advies. Meer informatie vind je op www.duurzaamterschelling.nu.

Eilanders die een huis huren op het eiland kunnen terecht bij WoonFriesland of de particuliere verhuurder.

Deel: