Energiecafé

Woensdag 30 maart (avond) en donderdag 31 maart (ochtend en middag)

Stap op woensdag 30 maart of donderdag 31 maart binnen voor energieadvies op maat! Energiecoaches, bestuursleden van Terschelling Energie en de programmaleider duurzaamheid van de gemeente gaan op die dagen langs in Midsland (woensdagavond), Hoorn en West (donderdag).

Kom voor antwoorden op vragen die specifiek gelden voor jouw huis en neem gratis de juiste materialen mee om het energieadvies gelijk uit te voeren. Je huis of bedrijf verduurzamen is een project. Sommige dingen kun je snel zelf doen, andere zaken vragen meer voorbereiding of advies. De gemeente heeft twee energiecoaches die kunnen helpen dat project handen en voeten te geven. Advies over subsidies en belastingvoordelen, tips voor isolatie, een handige energiescan of warmtebeelden van je huis, de coaches helpen je graag op weg.

Tijdens het energiecafé op woensdagavond 30 maart val je extra met de neus in de boter. Op die avond is Terschelling Energie namelijk aanwezig om meer te vertellen over de stijgende gas- en energieprijzen, wat dit voor jou betekent en wat je hieraan kunt doen.

Woensdag 30 maart: van 20.00 tot 22.00 uur in Midsland, Bar Dancing Wyb
Donderdag 31 maart: van 11.00 tot 13.00 uur in West, Restaurant De Bras
Donderdag 31 maart: van 14.00 uur tot 16.00 uur in Hoorn, Dorpshuis De Stoek

Stap dus binnen op een van deze ontmoetingsplekken. Er ligt een gratis energiepakket op maat voor je klaar!